Een gezonder leven voor IEDEREEN

De menopauze rustig beleven

18-01-2015 21:36

De menopauze rustig beleven met Woman Phyto Activ

De menopauze (climacterium) is geen ziekte maar een natuurlijke fase in het leven van een vrouw. Deze periode ligt medisch gezien tussen het 40ste en 55ste levensjaar.  2/3 van de vrouwen ondervindt hierbij typische klachten. Om deze reeds voor het begin van de menopauze op een natuurlijke wijze te voorkomen heeft LR (voor u) Woman Phyto Activ ontwikkeld.

Dit product met rode klaverextracten en vitamine D is de ideale manier om u rustig door de overgangsfase te loodsen. Dit rode klaver product heeft dezelfde werking als het vrouwelijk hormoon oestrogeen. Wanneer bij vrouwen vanaf hun 40ste jaar de vorming van oestrogeen afneemt, kunnen deze rode klaver capsules dankzij hun vergelijkbare chemische samenstelling, deze eigenproductie aanvullen. Hierdoor nemen de klassieke overgangsklachten als plotselinge zweetaanvallen, opvliegers, aanvallen van duizeligheid en nervositeit af.

Omdat oestrogeen talrijke functies in het hele lichaam vervullen, kan een gebrek aan dit hormoon ook tot vermindering van de activiteit, geheugenverlies en concentratiestoornissen leiden. Oestrogenen spelen ook een grote rol bij de huid- en haarfunctie. Tevens zijn ze zeer belangrijk voor een goede stofwisseling in de botten. Een gebrek hieraan kan leiden tot botontkalking.

Bovendien dragen ze bij tot een goede vetstofwisseling, ze houden uw cholesterolspiegel laag en beschermen zo het lichaam tegen hart- en vaatziekten.

Om ervoor te zorgen dat uw oestrogeen niveau ten alle tijde op peil blijft, raden wij u aan om onze rode klaver capsules in te nemen :

  • tijdens de menopauze
  • ter ondersteuning van de beenderen
  • ter bescherming van organen die door hormonen beïnvloed kunnen worden

 

Doorzoek de website

Contact

Contact ons stationsstraat 71 B3
Maldegem
9990
0486039244

Speciale aanbieding

Aloë Vera Drinking Gel Sivera per 6

Aloë Vera Drinking Gel Sivera per 6

€ 201,00 € 184,90

google-site-verification: googlec17f5f690d31d7de.html